Η επαγγελματική λύση του αυτοκινητιστή και το επαγγελματικού αυτοκίνητου Εμείς αναλαμβάνουμε για το τέλειο και ασφαλές αποτέλεσμα.


Το «Parking Καποδίστριας» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1999 από τον Χρήστο Καποδίστρια με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη στάθμευση των οχημάτων ,των πελατών του.

Είναι από τα πρώτα parking στον χώρο των μεγάλων οχημάτων στον νομό Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται στην περιοχή του Β ΚΤΕΟ σε σημείο με εύκολη πρόσβαση 200μ. από την οδό Πόντου.

Στόχος του parking είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου. Σ΄ έναν συνολικό χώρο 20στρ. οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το φορτηγό και το αμάξι τους, να σταθμεύσουν τις φορτωμένες καρότσες τους, να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων (καφετέρια, μπάνιο), να αναμένουν περιμένοντας κάποια δουλεία, να διανυκτερεύσουν με ασφάλεια στα οχήματα τους, να λάβουν κάποια τηλεφωνική ενημέρωση (fax) στα γραφεία του parking να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ιντερνέτ και να κάνουν συντήρηση του οχήματος τους.

PARKING ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Ιστορική αναδρομή : Η εταιρεία Πάρκιγκ Καποδιστρίας παρέχει εδώ και 14 χρόνια λύσεις στον επαγγελματία αυτοκινητιστή και το επαγγελματικό αυτοκίνητο μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Χρησιμοποιώντας το πάρκιγκ μας η καθημερινότητα σας γίνεται πολύ ποιο εύκολη ασφαλής και κερδίζετε χρήματα. Μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του φορτηγού και του εμπορεύματος. Αφήνετε το φορτηγό σας σε έναν ασφαλή φυλασσόμενο χώρο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Ο χώρος φωτίζεται περιμετρικά και έχει φύλακα αλλά και φυλακές-σκυλιά περιμετρικά του οικοπέδου καθώς και κάμερες παρακολούθησης. Έχετε άνεση στο παρκάρισμα και εξασφαλισμένη θέση πάντα.

Είμαστε εγκαταστημένοι σε χώρο 20 στρεμμάτων όπου οι θέσεις είναι άνετες και πολλές. Ειδικά τα δύσκολα στον χειρισμό συρόμενα φορτηγά μπαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις που δεν κάνουν ποτέ όπισθεν.

Όταν είσαστε σε ταξίδι το προσωπικό σας ΙΧ αυτοκίνητο είναι στον χώρο μας δωρεάν και ασφαλές μέχρι να γυρίσετε.

Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού Έχουμε κατασκευάσει υπερσύγχρονο πλυντήριο τύπου karcher το οποίο εγγυάται άριστο αποτέλεσμα με ασφάλεια για το φορτηγό σας.

Πλυντήριο Φορτηγών

Κύλιση στην Αρχή